fbpx

Vores aktive escape rooms i Esbjerg


The Cannibal

Vi er i året 1949 og en kannibal er på fri fod, der har allerede været reporteret 8 kidnapninger af ofre som efter sigene er brutalt myrdet og spist.
I er taget på weekendtur og I har lejet en hytte langt ude i skoven af en lokal jæger. I finder dog hurtigt ud af at hyttens ejer ikke kun jager dyr. I bliver taget til fange og den berygtede kannibal holder jer som gidsler i hans hjem. I har nu 60 minutter til at løse de tidligere ofres spor og gåder som er lagt, til at undslippe kannibalens tænder inden han kommer tilbage. Skynd jer, om præcis 60 minutter er det for sent.

Sværhedsgrad

Samarbejde

Scare factor


The Wizard

Du og dit hold er sat på en mystisk og magisk mission. Den gode troldmand Continius er død, han vogtede over den mægtige tryllestav, som kan kontrollere alt liv og død i den menneskelige verden. Efter at have hørt om Continius død er der nu ondskabsfulde troldmænd på vej, som vil gøre alt i deres magt for at få fat i tryllestaven. Du og dit hold har nu præcis 60 minutter, til at finde tryllestaven først og redde alt liv i den dødelige verden.

Sværhedsgrad

Samarbejde

Scare factor


THE ROOM

Velkommen til et escape room koncept, du med garanti aldrig har oplevet før.
Alt du ved er, at du intet ved…

?

?

?