fbpx

Større arrangementer

Vil du booke Escape Rooms til team building, studie fest, polterabend, eller andre større arrangementer?

Mad og drikke

Vi tilbyder også mad og drikke hvis ønsket, sammen med jeres arrangement.
Kontakt os på enten e-mail eller telefon og få et uforpligtende tilbud på dette, så vi kan skræddersy den perfekte dag til jer.


Escape Room til polterabend

Skal du afholde polterabend i Esbjerg? Tag og prøv et Escape Room

Escape Rooms er en fantastisk polterabend aktivitet. I får lov til at bruge hjernen, arbejde sammen, og evt. trygle gommen eller bruden. Kontakt os for at få et tilbud på dette.


Virksomheder og erhverv

Teambuilding aktiviteter og øvelser i Esbjerg

Escape rooms egner sig rigtig godt til virksomheder – store som små. Det gør det grundet den helt unikke opbygning af spillet, hvor scenarier og opgaver vil være skabt med henblik på at udvikle og udfordre jeres virksomhed. Altså tilbyder vi teambuilding i høj klasse, gennem sjove og lærerige udfordringer, til dig og dit team. Skab et stærkt sammenhold og lær hinanden at kende på en helt ny måde gennem anderledes teambuilding events. Escape room er en unik oplevelse i aldrig vil glemme!


Private arrangementer

Skal du holde julefrokost, påskefrokost eller noget helt tredje, så er vores escape rooms den perfekte mulighed for dig og din familie, til at komme ud og styrke jeres sammenhold. Det er sjovt og udfordrende og passer til alle aldre. Det er en hel speciel oplevelse som ikke mindst gør op hvem der har håneretten. Tør i tage udfordringen op, så kontakt os og hør om vores forskellige pakkeløsninger, så skræddersyr vi den perfekte dag til jer!